TOPUKLU EFE ÇİNELİ KADINLARLA BULUŞTU

Çineli kadınlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na tam destek verdi.
Haber Tarihi: 24.01.2019
|

Baskan Çerçioglu Çineli kadinlarla bir araya geldi. Büyüksehir Belediyesi tarafindan insa edilerek Çine halkinin hizmetine sunulan Aydin Büyüksehir Belediyesi Çine Dügün Salonunda gerçeklesen büyük bulusmada kadinlar, Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na büyük sevgi gösterilerinde bulunarak Topuklu Efe’yi adeta bagrina basti. Baskan Çerçioglu’nun kadinlar bulusmasina CHP Çine Ilçe Belediye Baskan Adayi Enver Salih Dinçer,  CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Çine Ilçe Baskani Tayfun Sahin, CHP Il Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir, CHP Çine Ilçe Kadin Kollari Baskani Kübra Kirmizigül ve CHP Çine Gençlik Kollari Baskani Sosyal Kiliç eslik etti.

Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu konusmasinda Çineli kadinlara gösterdikleri yogun katilim ve desteklerinden için tesekkür ederek kadinlarin siyasetteki öneminden bahsetti. Baskan Çerçioglu “Ben de sizin gibi bir anneyim benimde iki çocugum var. Bizler çocuklarimiz için, yarinlarimiz için, gelecegimiz için mücadele ediyoruz. Daha güzel bir Aydin daha güzel bir Çine için büyük mücadeleler veriyoruz. Çocuklarimiz için, kadinlarimiz için yarinlarimiz için 2019’u kadin ve çocuk yili olarak ilan ediyorum. Kadinlarimiz, çocuklarimiz için yeni dönemde Çine Belediye Baskanimiz Enver Salih Dinçer ile birlikte önemli projeler gerçeklestirecegiz.” Dedi.

Konusmasi sik sik fotograf çekilmek isteyen kadinlar tarafindan kesilen Baskan Çerçioglu birlikte zeybek oynayip,  gösterilen büyük ilgiye tesekkür etti.

|