DİDİMLİ KADINLAR BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’YLA BİRLİKTE

Didimli kadınlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na önümüzdeki yerel seçimde de tam destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Haber Tarihi: 25.01.2019
|

Didimli kadinlarin desteginin kendisini çok mutlu ettigini söyleyen Baskan Çerçioglu “Biz kadinlar gücümüzü birlestirerek güzel bir gelecek insa edecegiz” dedi.

Didim Belediyesi Dügün Salonu'nda gerçeklestirilen bulusmada yüzlerce kadin ellerinde bayraklar, destek pankartlari ve sloganlarla Baskan Çerçioglu'nu karsiladi. Kendisini her zaman destekleyen ve desteklemeye devam edecegini söyleyen kadinlara tesekkür eden Baskan Çerçioglu'na CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, CHP Aydin Il Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir, CHP Didim Ilçe Baskani Nurettin Koçak, CHP Didim Ilçe Kadin Kollari Baskani Figen Çakmakgil de eslik etti.  

Didimli kadinlara seslenen Baskan Çerçioglu “Didim'e 50 yilda yapilmayan hizmeti 5 yilda Büyüksehir Belediyesi olarak yaptik. Çünkü biz Didim'i, Aydin'i çok seviyoruz. Her zaman fakir fukaranin, garip gurebanin yaninda olduk, olmaya da devam edecegiz” diye konustu.

Konusmasini “Mutfakta yangin var. Bunu en iyi biz kadinlar biliyoruz” sözleriyle sürdüren Baskan Çerçioglu “Sizlere güveniyorum, biz kadinlar güç birligi yaparak daha güzel bir gelecek için çalisacagiz. Didim'de bir kez daha gördük ki kadinlar artik siyasete el koydu” ifadelerini kullandi.

Toplanti sonunda Baskan Çerçioglu yüzlerce kadin ve Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay'la dayanisma yürüyüsü gerçeklestirdi. Yürüyüste yüzlerce kadin hep bir agizdan Baskan Çerçioglu’na destek sloganlari atti.

|