BAŞKAN ÇERÇİOĞLU KOÇARLI DEVE GÜREŞLERİNE KATILDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 4. Koçarlı Deve Güreşi Şenliği'ne katıldı.
Haber Tarihi: 02.12.2018

Festival alaninda Koçarli Belediye Baskani Mutlu Öztürk, Bozdogan Belediye Baskani Tümer Apaydin, Çine Belediye Baskani Enver Salih Dinçer,  Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, Didim Belediye Baskani Deniz Atabay, Karacasu Belediye Baskani Mustafa Büyükyapici ile gelen baskan Çerçioglu, halki belediye baskanlariyla el ele vererek birlikte selamladi. Deve güresi tutkunlari baskan Çerçioglu'na ve belediye baskanlarina coskulu alkislarla karsilik verdi.

Güresleri vatandaslarla birlikte izleyen baskan Çerçioglu, Aydin Büyüksehir Belediyesi Kupasi'nda yarisan ve yenisemeyen Bodrum'dan “Galidonya 48” ile Çine'den “Ayar Efe” adli develerin sahiplerine de kupalarini verdi.