BÜYÜKŞEHİR ÇOCUKLARI MASALSI OYUNLA BULUŞTURDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi, gerçeküstü bir dünyanın penceresini aralayan "Prof. Pi Show" tiyatro oyununu Aydınlı çocuklarla buluşturdu.
Haber Tarihi: 03.12.2018

Yüzlerce çocugun aileleriyle birlikte izledikleri oyun, çocuklara keyifli bir aksam yasatti.

Dün aksam Hidayet Sayin Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyuna Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin kültür merkezlerindeki etkinliklere katilan çocuklar da davetliydi. Çesitli akrobasi gösterilerini barindiran oyun, gerek kostümleri ve sahne tasarimi gerek de teatral-müzikal tarziyla Aydinli çocuklara farkli bir tiyatro oyunu deneyimi yasatti. Çocuklar Ahmet Kazanbal'in yazip yönettigi oyunu çok begendiklerini belirtip, kendilerini bu masalsi oyunla bulusturdugu için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür ettiler.