ENGELLİ VATANDAŞLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engelli vatandaşlarla dayanışma için bir dizi etkinlik düzenleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların ve ailelerinin hem bir araya gelmelerini hem de gönüllerince eğlenmelerini sağladı.
Haber Tarihi: 04.12.2018
|

Büyüksehir Belediyesi tarafindan 3 Aralik günü gündüz bir dayanisma yemegi düzenlenirken aksam da Turistik Park'ta Aydin Tüm Engelliler Dernegi'yle ortaklasa "Dünya Engelliler Günü Özel Etkinligi" düzenlendi. Sanatçi Basri Yilmaz'in sahneye çiktigi aksamki etkinlikte sanatçinin sarkilarina eslik eden engelliler ve aileleri gönüllerince eglendikleri bir gece yasadilar.

Gecede Yörük Ali Efe Ilkokulu Halk Oyunlari Ekibi de engellilerle dayanisma için sahneye çikarak halk oyunlari gösterisi gerçeklestirdiler. Çocuklar engelli vatandaslar için düzenlenen etkinlikte yer almaktan ve onlarin eglenmeleri için dans etmekten mutlu olduklarini söylerlerken vatandaslarin yogun istegi üzerine iki kez sahneye çiktilar.

Geceye Aydin'in çesitli ilçelerinden birçok engelli derneginin üyesi katildi. Engelli vatandaslar ve aileleri, bu özel günde kendilerini unutmayan ve dayanisma için bir araya getiren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür ettiler.

|