DÜNYA BARIŞ KUPASI, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN DESTEĞİYLE BAŞLADI

Her yıl ekim ayının ilk haftasında Kuşadası'nda düzenlenen Dünya Barış Kupası Masterler Uluslararası Futbol Turnuvası, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş'ın başlama vuruşuyla başladı.
Haber Tarihi: 05.10.2018

Bu yil üçüncüsünün düzenlendigi turnuvada Türkiye’nin yani sira Yunanistan, Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti ve Romanya'dan toplam 21 takim mücadele ediyor.

Turnuvanin baslama vurusunu yapan baskanvekili Altintas “Tüm takimlarimiza Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu adina basarilar diliyorum. Turnuvanin sorunsuz bir sekilde geçmesi için Büyüksehir Belediyesi olarak her türlü destegi vermeye devam edecegiz. Sakatlik olmadan, hastalik olmadan iyi bir sampiyona yasanmasini temenni ediyoruz ve simdiden tüm takimlarimizi kutluyoruz” diye konustu.

Zevkli ve çekismeli mücadelelere sahne olan Dünya Baris Kupasi 3. Uluslararasi Masterler Futbol Turnuvasi, 7 Ekim Pazar günü gerçeklestirilecek final maçlariyla tamamlanacak.