BÜYÜKŞEHİRİN HALK KONSERLERİ DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hafta içi her gün Aydın'ın 17 ilçesinin farklı mahallelerinde düzenlediği halk konserlerine devam ediliyor.
Haber Tarihi: 08.10.2018
|

Her aksam saat 20.30'da baslayacak olan konserler 8 Ekim Pazartesi günü Kuyucak ilçesinin Kurtulus Mahallesi pazar yerinde, 9 Ekim Sali günü Kuyucak'in Pamukören Mahallesi Atatürk Caddesi'nde, 10 Ekim Çarsamba günü Kuyucak'in Yamalak Mahallesi Mehmet Özalp Caddesi'nde, 11 Ekim Persembe günü Söke'nin Savuca Mahallesi Belediye Açik Dügün Salonu'nda, 12 Ekim Cuma günü Söke'nin Atburgazi Mahallesi kapali pazar yerinde düzenlenecek.

Önümüzdeki hafta ise konserler 15 Ekim Pazartesi günü Söke'nin Yenidogan Mahallesi Yenidogan Ilkögretim Okulu önünde, 16 Ekim Sali günü Nazilli'nin Bayindir mahalle alaninda, 17 Ekim Çarsamba günü Nazilli'nin Arslanli Mahallesi Merkez Caddesi'nde gerçeklestirilecek.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, her gün farkli bir mahallede düzenlenen ve Aydin Büyüksehir Belediyesi orkestrasinin sahneye çiktigi konserlere bütün vatandaslari davet etti.

|