AYDIN"DA TİYATRO SEZONU BAŞLIYOR

Aydın"da tiyatro sezonu sahnelenecek iki çocuk oyunuyla başlıyor.
Haber Tarihi: 10.10.2018
|

Yil boyunca birbirinden degerli birçok oyunun sahnelenecegi tiyatro sezonunda sanatseverleri sürpriz oyunlar da bekliyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu tüm Aydinlilari tiyatro oyunlarina davet etti.

Geçen yillarda oldugu gibi bu yil da özellikle çocuklari birbirinden degerli oyunlar bekliyor. Sezonun ilk oyunu olan "Kahramanlar Kumpanyasi" 12 Ekim Cuma ve 13 Ekim Cumartesi tarihlerinde saat 14'te sahnelenecek. Nazif Zorlu'nun yazdigi müzikli, dansli çocuk oyununu Tuncer Candan yönetecek.

Oyunlardan ikincisi olan dogaçlama tiyatrosu "Ibret-i Alem" ise 26 Ekim Cuma günü saat 14'te ve 27 Ekim Cumartesi günü saat 14'te çocuklarla bulusacak. Tuncer Candan'in yönettigi oyun, Sükran Güngör-Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda 8-12 yas arasi çocuklar için sahnelenecek.

Oyunlar ücretsiz olarak izlenebilecek.

Birbirinden güzel oyunlarla dolu dolu bir tiyatro sezonunun Aydinlilari bekledigini söyleyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Gerek sanat atölyelerimizle gerek konser ve tiyatro oyunlariyla Büyüksehir Belediyesi olarak Aydin'da kültür hayatinin gelismesi için çalisiyoruz. Aydin'da tiyatro mevsimi basliyor, bu yil da vatandaslarimizi birbirinden keyifli tiyatro oyunlariyla bulusturacagiz. Tüm Aydinlilari oyunlarimiza bekliyorum" diye konustu.

|