BAŞKAN ÇERÇİOĞLU DEMOKRASİNİN BAŞKENTİ ÇAKIRBEYLİ'DEN SESLENDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu iftar sofralarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 23.05.2018
|

Koçarli'nin Çakirbeyli Mahallesi'nde vatandaslarla bir araya gelen baskan Çerçioglu yogun ilgiyle karsilandi.

Vatandaslarin ramazan ayini kutlayan baskan Çerçioglu vatandaslarla birlikte iftarini açti. Baskan Çerçioglu büyüksehir belediyesinin Aydin'in dört bir tarafinda iftar sofralarinda vatandaslarla bulusmaya devam edecegini söyledi. Çakirbeyli'de iftarin yani sira bazi yarismalar düzenlenerek çocuklar da mutlu edildi.

Baskan Çerçioglu: Ramazan saglik, mutluluk, huzur getirsin

Ramazanda birlik, beraberlik ve hosgörünün en yüksek seviyede oldugunu söyleyen baskan Çerçioglu "Demokrasinin baskenti Çakirbeyli'den tüm vatandaslarimizin ramazan ayini en içten duygularimla kutlarken ramazan ayinin saglik, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini dilerim" dedi. Baskan Özlem Çerçioglu tüm vatandaslarimizi Aydin'in her yerinde kurulacak olan ramazan sofralarina davet etti.

Iftarda Çakirbeylililer baskan Çerçioglu'na yogun ilgi gösterirken, baskan Çerçioglu'nun hem ramazan ayini kutladilar hem de hatira fotografi çekildiler.

 

Büyüksehir 600 bin vatandasla bulusacak

Aydin Büyüksehir Belediyesi bu yil 500 farkli yerde yaklasik 600 bin vatandasla iftar sofralarinda bir araya gelecek. Iftar sofralarinin yani sira ramazan ayi boyunca bazisi unutulmaya yüz tutmus onlarca etkinlik de vatandaslari bekliyor olacak. Hacivat ile Karagöz'den sihirbazlara atesbazlara pandomim sanatçilarina etkinlikler hem çocuklara hem de yetiskinlere hitap edecek.

|