BÜYÜKŞEHİR DAVUTLAR"I YAZA HAZIRLIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı yol şube ekipleri, Kuşadası Davutlar Mahallesi"ni yaza hazırlıyor.
Haber Tarihi: 17.05.2018
|

Sahil siteleri mevkisindeki Adnan Kahveci, Orhan Gazi, Ahmet Yesevi ve Mustafa Erdogan caddelerinin yenilenmesiyle ilgili vatandaslarin talebine kayitsiz kalmayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu bölgede çalisma baslatti.

 

Sevgi Plaji'ndaki hazirliklar bitmek üzere

Diger taraftan büyüksehir belediyesi ekipleri Kusadasi’nin en büyük halk plajlarindan biri olan Sevgi Plaji'ndaki çalismalarina da devam ediyor. Halkin en çok tercih ettigi plajlarin basinda gelen Davutlar'daki Sevgi Plaji, halkin tatilini temiz, saglikli ve güven içerisinde yapabilmesi için temizlenirken, plajdaki kumlar tas ve çöplerden arindiriliyor.

Büyüksehir Belediyesi Çevre Koruma Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan plajlarin temizlenmesinin yani sira, kumsal Türkiye’de sadece bir adet bulunan özel ögütme makinesiyle, 40 santim derinliginde ögütülerek ipeksi bir hale getirildi.

Fen Isleri Daire Baskanligi tarafindan da mevcut bisiklet ve yaya yolu sicak asfalt çalismasiyla yenileniyor. Sahil kismina ise semsiye, büfe, soyunma ve dus kabinleri yerlestirilirken, plajin çevre düzenlemesi de yapiliyor.

Yapilan çalismalarla ilgili konusan Sahil Siteleri sakinleri “Sevgi Plaji ve yakinindaki caddelerimiz yaz aylarinda yogun kullaniliyor. Büyüksehir belediyesi plajlarimizi düzenleyip daha kullanisli hale getiriyor. Yeni üniteler de plaji çok daha modern hale getirdi. Sevgi Plaji'ni güzellestirmek adina yapilan çalismalar için baskan Özlem Çerçioglu'na tesekkür ederiz" seklinde konustular. 

|