BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ALAMUT'U ZİYARET ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu dün akşam Bozdoğan'ın Alamut Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Haber Tarihi: 24.05.2018
|

Alamutlularin yogun ilgi gösterdigi ziyarette baskan Çerçioglu'na CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Aydin Il Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir, Bozdogan Belediye Baskani Salim Tümer Apaydin, Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya da eslik etti.

"Çagdas, demokratik, laik Türkiye'nin aydinlik yüzünü temsil eden sevgili Alamutlular hepinizi sevgiyle selamliyorum" diyerek Alamut halkini selamlayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Böyle çaliskan belediye baskaniniz oldugu için sizler çok sanslisiniz" diye konustu. Alamut'a 2014 yilinda verilen sözlerin hepsinin el ele verilerek teker teker gerçeklestirildigini söyleyen baskan Çerçioglu "Günde 18 saat çalisiyoruz. Büyüksehir belediyesi olarak her zaman hizmetinizdeyiz. Vatandaslarimizin bize ne zaman ihtiyaci olursa, büyüksehir belediyesinin kapilari sonuna kadar açik" diye konustu.

Bozdogan Belediye Baskani Salim Tümer Apaydin Bozdogan'a yaptigi hizmetlerden dolayi baskan Çerçioglu'na tesekkür ederken, önceki gün Alamut Aritma Tesisi'nin temelinin atildigini haber verdi. Çok yakin zamanda büyüksehir belediyesinin Alamut-Bozdogan yolunu sicak asfaltla bulusturacaginin müjdesini veren Apaydin, "Alamut'taki eski futbol sahasini sosyal tesis olarak planlamistik. Özlem Baskan da bugün proje asamasinin bitmek üzere oldugunu söyledi. Alamut yakinda sosyal tesisine kavusuyor" diyerek bir baska müjde daha verdi.

|