BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN TANITIM FİLMİNE ÖZEL ÖDÜL

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Aydın"ın tanıtımı için hazırlanan kısa film, İstanbul Turizm Filmleri Festivali"nde jüri ve festival özel ödülünü kazandı.
Haber Tarihi: 25.05.2018
|

Onlarca filmin arasindan siyrilarak uluslararasi jüri tarafindan ödüle deger görülen film büyük begeni topladi.Uluslararasi düzeyde olan ve her yil 20 üye ülkede düzenlenen, turizm temali filmlerin yaristigi festivalde ödül alan kisa film, 1.5 yillik bir çalisma sonucunda ortaya çikarildi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Daire Baskanligi'nca hazirlanan ve müzikleri Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari'nca yapilan film, Aydin'in tarihini, kültürünü, turizmini ve geleneksel zenginliklerini öne çikariyor.

Film önümüzdeki süreçte baska uluslararasi festivallerde de yarisarak Aydin'i tüm dünyada tanitmaya devam edecek. Kisa film, Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin resmi Youtube sitesinden izlenebiliyor.

Aydin'in tanitimi için her türlü olanagi kullandiklari söyleyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Kültürel ve folklorik degerleriyle Aydin Türkiye'nin gözbebegidir. Aydinimizin tanitimini yapmak için her türlü çalismayi yapiyoruz. Heredot'un da dedigi gibi; Aydin, gökyüzünün altindaki en güzel yeryüzü. Herkesi bu güzelliklerimizi ve bize has degerlerimizi görmeye davet ediyorum" diye konustu.

 

 

 

|