BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KURSİYERLERİ SATRANÇ TAHTASINDA YARIŞTILAR

Aydın Büyükşehir Belediyesi kültür merkezlerindeki kurslara katılan küçük kursiyerler düzenlenen yıl sonu satranç turnuvasıyla birbirleriyle yarıştılar.
Haber Tarihi: 27.05.2018

Aydin Büyüksehir Belediyesi kültür merkezlerinin düzenledigi Geleneksel Satranç Turnuvasi bu yil da geçen yillardaki gibi büyük çekismeye sahne oldu.

Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi'nde düzenlenen yarismada basarili olan küçüklere çesitli hediyeler de armagan edildi.

Basarili olmak için ter döken çocuklari tebrik eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Satranç analitik düsünmemizi saglayan güzel bir oyun. Özellikle çocuklarin erken yaslarda satrançla bulusmasi gerekiyor. Biz de kültür merkezlerimizde satranç kurslarina yer vererek ve turnuva düzenleyerek çocuklarimizin önünü açiyoruz. Turnuvaya katilan bütün çocuklarimizi tebrik ediyorum " diye konustu.