BÜYÜKŞEHİR KÜLTÜR MERKEZLERİ’NDE MASA TENİSİ TURNUVASI HEYECANI

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kültür merkezlerinde düzenlenen kurslara katılan kursiyerler, masa tenisi turnuvasında birbirleriyle yarıştı.
Haber Tarihi: 02.06.2018

Basarili olan kursiyerlere çesitli armaganlarin verildigi yarisma çekismeli maçlara sahne oldu.

Adnan Menderes Çocuk Kültür Merkezi'nde düzenlenen masa tenisi turnuvasina 17 ilçedeki kültür merkezlerinden onlarca çocuk katildi. Yil boyu düzenlenen birbirinden eglenceli ve ögretici kurslara katilan kursiyerler düzenlenen etkinlikle eglenceli zaman geçirdiler.

Masa tenisi turnuvasinda hem eglenip hem de basarili olmak için ter döken çocuklari tebrik eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Çocuklarimiz yil boyu kurslara katilip bilgilerini arttirdilar. Hayat boyu basarili olmak için küçük yasta verilen egitimin yerini hiçbir sey tutamaz. Çocuklarimiz yil boyu kültür merkezlerinde düzenledigimiz kurslara katilip hayata biraz daha hazirlandilar. Bugün de eglenceli bir etkinlikte birbirleriyle yarisip keyifli vakit geçirdiler. Turnuvaya katilan bütün çocuklarimizi tebrik ediyorum" diye konustu.