BAŞKAN ÇERÇİOĞLU HORSUNLU'DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI

Vatandaşlarla iftar sofralarında buluşmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu dün akşam Kuyucak'ın Horsunlu Mahallesi'ndeydi.
Haber Tarihi: 07.06.2018

Vatandaslarla birlikte iftarini açan baskan Çerçioglu özellikle kadinlarin yogun ilgisini gördü.

CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir'in yani sira büyüksehir belediyesi meclis üyelerinin ve çok sayida sivil toplum kurulusunun temsilcilerinin katildigi iftara vatandaslar yogun ilgi gösterdi ve binlerce vatandas katildi. Horsunlularin bol bol hatira fotografi çekildigi baskan Çerçioglu "Ramazan ayinin Aydin'a, ülkemize saglik mutluluk, baris getirmesini diliyorum. Sizlerle birlikte oldugumuz için çok mutluyum" diye konustu.

Baskan Çerçioglu bu yil da büyüksehir belediyesinin Aydin'in dört bir tarafinda vatandaslarla iftar sofralarinda bulusmaya devam ettiklerini söylerken birlik beraberlik için tüm vatandaslari kurulan ramazan sofralarina davet etti.

Büyüksehir belediyesi bu 500 noktada 600 bin vatandasa iftar sofralarinda agirlayacak.