BAŞKAN ÇERÇİOĞLU BUHARKENT'TE TEMEL ATTI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak olan Buharkent Otogarı ve Düğün Salonu'nun temeli Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından binlerce vatandaşın katılımıyla atıldı.
Haber Tarihi: 08.06.2018
|

Temel atma töreni, tören alanini dolduran binlerce vatandasin al bayraklarla katilimiyla senlik havasinda gerçeklestirildi.

Dün yapilan temel atma törenine CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir'in yani sira belediye baskanlari, büyüksehir belediyesi meclis üyeleri, çok sayida sivil toplum örgütünün temsilcileri, mahalle muhtarlari ve binlerce vatandas katildi.

Özellikle kadinlarin yogun ilgi gösterdigi temel atma töreninde, baskan Özlem Çerçioglu Buharkent'e büyüksehir belediyesinin 13 milyon lira yatirim yaptigini söyledi. Vatandaslarin büyüksehir belediyesinden otogar ve dügün salonu talep ettigini söyleyen baskan Çerçioglu, temelini attigi tesisin 2019'un ocak ayinda hizmete girecegini belirtti. "Verdigimiz sözü yerine getirmekten çok mutluyum" diyen Çerçioglu, "Bu yatirimlari sizlerin destegiyle yapiyoruz" diye konustu.

Otogara 3 milyon 250 bin lira yatirim yapildigini söyleyen baskan Çerçioglu ASKI'nin ve büyüksehir belediyesinin Buharkent'i modernlestirmek için çalismalara devam ettigini belirtti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin hizmetleri arasinda sosyal belediyeciligin öne çiktigini söyleyen baskan Çerçioglu, Aydin'da asfalt seferberligi ilan ettiklerini ifade etti. Baskan Çerçioglu Buharkent'te de Atatürk Caddesi, Çolak Ibrahim Caddesi, Efeler Caddesi, Hulusi Altar Caddesi, Sehitler Caddesi ve Zeytinoglu Caddesi'nin yil sonuna kadar asfaltlanacaginin müjdesini verdi.

Baskan Çerçioglu törende kadinlari da kürsüye davet ederek temel atma coskusuna Buharkentli kadinlari da ortak etti.

Büyüksehir belediyesi tarafindan temel atma töreninden sonra binlerce vatandas için iftar düzenlenirken hem temel atma töreninde hem de iftarda Buharkentlilerin hatira fotografi çekilmek için siraya girdigi baskan Çerçioglu, onlarca vatandasla da "selfie" çekildi. 

|