BÜYÜKŞEHİR’DEN ATAEYMİR’E HİZMET YAĞMURU

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Karacasu Ataeymir Mahallesi’ne hizmet yağmuru.
Haber Tarihi: 12.06.2018
|

Ataeymir Mahallesi'nde ASKI ekipleri 600 metre içme suyu hatti ile 500 metre kanalizasyon hattini yenilerken, Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri yaklasik 16 bin metrekarelik alanda sicak asfalt çalismasi yapti.  Karacasu halki, birçok mahallede yollari asfaltlayarak ulasimda yol kalitesini yükselten ve alt yapiyi adeta bastan asagi yenileyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

“SORUNLAR ORTADAN KALKTI”

Karacasulu vatandaslar uzun süredir yapilamayan yollarin Baskan Çerçioglu sayesinde yapilip tamamlandigina ifade ederek “Ataeymir  gibi önemli bir mahalle düzgün yola ve sicak asfalta kavustu. Çok kisa bir sürede Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri yollarimizi asfaltladi, altyapimizi yeniledi. Temiz suya kavustuk. Sükürler olsun ki bu sorunumuz ortadan kalkti” seklinde konusarak memnuniyetlerini dile getirdiler.

“HIZMETLER KELIMELERLE TARIF EDILEMEZ”

Yapilan hizmetlerin kelimelerle tarif edilemeyecegini belirten Ataeymir Mahalle Muhtari Gültekin Uysal, “Mahallemiz hem altyapi hem üst yapi anlaminda büyük hizmet gördü. Içme suyu, kanalizasyon hattimiz yenilendi. Yollarimiz piril piril oldu, tozdan kurtulduk. Daha ne isteyebiliriz ki. Özlem baskanimiza ne kadar tesekkür etsek azdir. Mahallem ve kendim adina yapilan hizmetler nedeniyle Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyorum” dedi. 

|