BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAYVANCILIĞI DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Koçarlı Yeniköy'deki çiftliğinde yetiştirilen sakız koçlarının dağıtımına devam ediliyor.
Haber Tarihi: 18.06.2018
|

Düzenlenen törenle kura çekimleri yapilan yedi koç üreticilere teslim edildi.

Üreticiler verimi çok yüksek olan sakiz koçlarini aldiklari için çok mutlu olurken destekleme için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür ettiler.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Tarimsal Hizmetler Dairesi Baskanligi tarafindan yapilan bu dagitimla birlikte Koçarli ilçesindeki yetistiricilerin bütün sakiz koçu talepleri yerine getirilmis oldu. Diger ilçelerdeki vatandaslardan gelen talepler de yerine getirilmeye devam ediliyor.

Aydin'da hayvanciligi gelistirmek için çiftçilere destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Aydin'da hayvanciligi eski günlerine döndürmek ve daha da ileriye tasimak için çalismaya devam ediyoruz. Aydin'da vatandaslarimiz Türkiye'nin en temiz, kaliteli, ekonomik ve yerli etini Ege Et'le tüketiyorlar. Gerek Ege Et'in basarili çalismasiyla gerek çiftçilere verdigimiz sakiz koyunu hibesiyle, gerek yem destegimizle Aydin'da hayvancilik gelismeye basladi. Bir sonraki adimda da Koçarli'da üreticilik yapmak isteyen vatandaslarimiza ama özellikle kadinlarimiza 3 sakiz koyunu verecegiz. Aydin'i hayvancilikta da öne çikaracagiz" diye konustu.

Projeyi desteklemek için de Ege Et, koç hibesinden yararlanan bütün üreticilerin kuzularina alim garantisi veriyor. Böylelikle üreticilerin koyunlarini ederinde satmalari da saglaniyor.

|