AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SULTANLAR VOLEYBOL LİGİNDE

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 2018-2019 Sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Sultanlar Voleybol Liginde mücadele edecek.
Haber Tarihi: 22.06.2018
|

Her alanda oldugu gibi burada da pozitif ayrimcilik yaparak ülkenin önemli bir marka degeri olan Sultanlar Voleybol Ligi’ne katilma karari alan Aydin Büyüksehir Belediyesi, Türkiye ligi yani sira Avrupa kupasinda da mücadele edecek.

Büyüksehir Kadin Voleybol takimi Sultanlar liginde, kulüpler arasi dünya ve Avrupa sampiyonluguna ulasmis Eczacibasi ve Vakifbank ile ülkemizin önemli kulüpleri arasinda yer alan Fenerbahçe, Galatasaray, Besiktas, Türk Hava Yollari, Nilüfer Belediyespor, Halkbank, Çanakkale Belediyespor, Ankara karayollari ve Beylikdüzü Belediyespor ile birlikte mücadele edecek.

Ayrica Avrupa CEV challenge kupasinda da yer alacak olan Büyüksehir, Avrupa’nin çesitli ülkelerinden güçlü takimlarin katilimiyla gerçeklesecek olan kupada en iyi sonuçlari almak için mücadele edecek.

HEDEF 2023 YILINDA AVRUPA SAMPIYONLUGU

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, hedeflerinin 2023 yilinda Avrupa Sampiyonu olmak oldugunu belirterek, “Hedefimiz bu degerli ligde kalici bir takim haline gelmek, basarili bir ekip olusturmak ve 2023 yilinda ligde ve Avrupa’da sampiyon olmaktir. Bunun yani sira altyapimizdan oyuncular yetistirerek milli takimimiza göndermek ve sampiyonluk hedefimize kendi öz kaynagimizdan yetistirecegimiz sporcularimizla ulasmak istiyoruz. Tüm halkimizi takimimizi desteklemek için salona davet ediyoruz” dedi.

|