AYDIN BÜYÜKŞEHİR’DEN VELİLERE ÖRNEK UYGULAMA

Aydın Büyükşehir Belediyesi velilere yönelik başlattığı örnek uygulamayı hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda da sürdürdü.
Haber Tarihi: 30.06.2018

Yüksekögretim Kurumlari Sinavina (YKS) giren ögrencilerin velilerine ve sinav sonrasinda ögrencilere Büyüksehir Belediyesi tarafindan 10 bin limonata ve 6 bin su ikram edilirken, bekleme yerleri olarak velilere çadir sandalye hizmeti sunuldu.

Ögrenciler sinavda büyük heyecan yasarken velilerde sicak günde çadir ve su hizmetinden dolayi memnuniyetlerini dile getirdiler.

Veliler, "Yapilan hizmet örnek bir hizmettir. Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan bizler için çadirlar kuruldu, su ve limonata ikrami yapildi. Bu güzel hizmet için Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyoruz" diye konustular.