BÜYÜKŞEHİRDEN YAZA ÇİÇEK DOKUNUŞU

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Aydın'ın tüm ilçelerini güzelleştirmeye devam ediyor.
Haber Tarihi: 06.07.2018
|

Büyüksehir belediyesinin sorumluluk alanindaki cadde ve bulvarlari çiçeklerle ve agaçlarla rengârenk süsleyen ekipler, vatandaslarin daha ferah bir kentte yasamasini sagliyor. 
Yilin dört mevsimi yapilan çiçeklendirme çalismalarinda yazin gelmesiyle birlikte  yaz mevsimine uygun çiçekler kullanilmaya baslandi.


Turistlere yakisan tatil beldeleri

Yaz mevsimiyle birlikte turizmin canlandigi ve nüfusu normal nüfusunun çok üzerine çikan Didim, Davutlar, Kusadasi gibi tatil beldelerinde de çalisan ekipler turistlerin aklinda da kent peyzajiyla ilgili güzel anilar birakiyorlar.
Davutlar'da bisiklet ve yaya yolu olarak yeniden düzenlenen Sevgi Yolu çiçeklendirilerek ve çevre düzenlemesi yapilarak çok daha ferah hale getirildi. Vatandaslar özellikle sabahlari ve aksamüstleri yürüyüs yapip bisiklete bindikleri Sevgi Yolu'nu yeniden düzenleyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür ettiler.
 

Yerli üretici destekleniyor

"Tatil beldelerimizi ziyaret eden misafirlerimizi temiz oldugu kadar çiçeklerle bezenmis Aydin'da misafir etmekten kivanç duyuyoruz" diyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yerli üreticiden alinan çiçeklerle de yerli üreticinin desteklendigini söyledi. 
Baskan Çerçioglu Aydin'da kadina deger verildigini söylerken "Aydin'i güzellestiren çiçeklerimiz kadinlarimizin alin teriyle yetisiyor. Bu çiçekleri yetistiren kadinlarimiza pozitif ayrimcilik uyguluyoruz. Kazandiklariyla ek gelir elde edip ev ekonomilerine destek oluyorlar ve çocuklarini, torunlarini okutuyorlar" diye konustu.

|