BÜYÜKŞEHİRDEN PORTATİF YÜZME HAVUZU

Aydın Büyükşehir Belediyesi çocukların ve gençlerin yüzme öğrenmesi ve güvenli bir şekilde yüzebilmeleri için yüzme kursları düzenlemeye devam ediyor.
Haber Tarihi: 09.07.2018
|

Bozdogan ve Çine'deki yüzme havuzlarinda baslanan kurslarin ardindan 3 ilçede daha portatif havuz kurularak istekli çocuklar için yüzme kurslari düzenleniyor.

Söke, Sultanhisar ve Karacasu'da portatif yüzme havuzlari hazirlandi ve yüzme kurslari basladi. Haftanin alti günü düzenlenecek olan yüzme kurslarindan 9-13 yas araligindaki bütün çocuklar ücretsiz yararlanabiliyor. Yüzme kurslarina katilabilmeleri için çocuklarin velisiyle birlikte gelerek kursa kayit yaptirmasi gerekiyor.

Çocuklarin bu kurslara katilarak hem yüzme ögrenmeleri hem de yaz tatillerini keyifli bir sekilde geçirmeleri çagrisinda bulunan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Her yil birçok çocugumuzun basina yüzme bilmedigi için çesitli olumsuzluklar geliyor. Çocuklarimizin güvenli bir sekilde yüzüp eglenebilmeleri için güvenli kosullarda, profesyonel egitmenlerden yüzme egitimi almalari gerekiyor. Alaninda uzman yüzme ögretmenlerimizle birlikte çocuklarimiza bu yil da yüzmeyi ögretecegiz. Çocuklarimizi ücretsiz kurslarimiza bekliyoruz" diye konustu.

|