AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN YAPTIĞI SEVGİ YOLU'NDA TATİLCİLER BULUŞUYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Kuşadası Davutlar'daki Sevgi Yolu, tatilcilerin yeni yürüyüş ve bisiklet rotası oldu.
Haber Tarihi: 12.07.2018
|

Temizligin ve kaliteli hizmetin simgesi Mavi Bayrak'i da alan Sevgi Plaji ise gün boyunca dolup tasiyor.

Sevgi Yolu'nda özellikle aksamüzerleri genç-yasli tatilciler ve site sakinleri bulusup yürüyüs yapiyorlar. Gençler ise, bulusma noktasi haline getirdikleri yolda yürüyüs yapip, bisiklete binip, paten kayarak tatillerini en iyi sekilde degerlendiriyorlar.

Tatilciler ve site sakinleri “Sevgi Yolu'nun yapilmasindan dolayi çok mutluyuz. Aksamlari ailemizle yürüyüs yapabiliyoruz. Çiçeklendirme ve agaçlandirma çalismalari da yola ayri bir güzellik katmis” diye konusuyorlar.

Kusadasi'na ilk kez gelen tatilciler tatil beldesinin temizligi ve yeni modern haline hayran kalirken "Kusadasi'na mi geldik, yoksa Avrupa'da bir tatil beldesinde miyiz ayirt edemiyoruz. Emegi geçenlere tesekkür ederiz" diyorlar.

Her sene Kusadasi’na tatile geldiklerini belirten tatilciler ise komsulariyla bulusup yürüyüs yaptiklarin, bisiklete bindiklerini söylerlerken, "Yolu yeniden düzenleyip modern hale getiren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür ediyoruz" diye konustular.

Büyüksehir belediyesinin Sevgi Yolu'nun belirli noktalarina yerlestirdigi spor aletleri ise spor yapmak isteyenlerin bu isteklerini karsiliyor.

Büyüksehir belediyesi tarafindan eksiksiz yapilan temizlik çalismalariyla Sevgi Plaji'na Mavi Bayrak alinmasindan da çok mutlu olduklari söyleyen tatilciler, temizliginden emin olduklari denizde keyifle yüzdüklerini belirtiyorlar.

|