KIZILKAYA HALKINDAN TOPUKLU EFE’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Koçarlı Kızılkaya Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Avcı ve Kızılkaya halkı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 23.02.2018
|

Kizilkaya halkinin Baskan Çerçioglu ile hizmet gördügünü belirten muhtar Avci,  yapilan çalismadan dolayi halki adina Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

“GÖRMEDIGIMIZ HIZMETI GÖRDÜK”

Kizilkaya halki adina Baskan Özlem Çerçioglu’na tesekkür eden Muhtar Mehmet Ali Avci, Avci, “Kizilkaya mahallemizin 50 yillik su sorunu Topuklu Efe sayesinde çözüldü.  Bunun yaninda alt ve üst yapi olarak mahallemiz büyük hizmet gördü. Bugüne kadar görmedigimiz hizmeti Büyüksehir ile gördük. Çok memnunuz. Ne kadar tesekkür etsek azdir. Her zaman baskanimizin yanindayiz. Yapilan hizmetler karsisinda mahalle halkim ile birlikte Sayin Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na tesekkür ziyaretinde bulunduk. Kendisinden Allah razi olsun” diye konustu.

“BIZ HIZMET IÇIN VARIZ”

Kizilkaya Mahalle Muhtari Mehmet Ali Avci ve Kizilkaya mahalle sakinlerine yaptiklari nazik ziyaretleri nedeniyle tesekkür eden Baskan Çerçioglu, “Büyüksehir olarak her zaman yaninizdayiz. Hizmet için çalismaya devam edecegiz. Halk ister Büyüksehir yapar” diye konustu.

|