'Büyükşehir Sahada' Nazilli'yi Dinledi

Aydın Büyükşehir Belediyesi "Büyükşehir Sahada" uygulaması kapsamında Nazilli'de vatandaşlarla bir araya gelip mahallelerin sorunlarını dinledi.
Haber Tarihi: 23.02.2018
|

Önceki aksam Nazilli'nin Çobanlar ve Yaylapinar mahallerinde vatandaslarla bir araya gelinerek ASKI'nin ve Fen Isleri'nin mahallelere yaptigi hizmetlerle ilgili vatandaslar bilgilendirildi ve vatandaslarin talepleri dinlendi.Mahallelere bundan sonra yapilacak olan yatirimlarda bu talepler de degerlendirilecek.Büyüksehir yetkililerinin dogrudan ayaklarina kadar gelerek kendilerinin fikirlerini sormalarina çok sevinen mahalle sakinleri, uygulamadan oldukça memnun kaldi. Toplantilar mahalle sakinlerinin yogun katilimiyla yapildi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise en ücra yerlerdeki vatandaslarla bile temasin "Büyüksehir Sahada" uygulamasiyla devam edecegini söylerken "Vatandaslarimizin taleplerini yanlarina giderek dinlemeye devam edecegiz. Aydin'in dogusundan batisina her vatandasimizin talebini dinlemek için sürekli sahadayiz" diye konustu.

|