MUHTAR DEMİR: “ÇAKIRBEYLİ ÇERÇİOĞLU İLE ÇAĞ ATLADI”

Çakırbeyli Muhtarı Mehmet Demir, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu sayesinde Çakırbeyli’nin çağ atladığını belirterek, “Topuklu Efemiz sayesinde Çakırbeyli hak ettiği yere geldi” dedi.
Haber Tarihi: 27.02.2018
|

“ÇERÇIOGLU’NA MINNETTARIZ”

Baskan Çerçioglu’na Çakirbeyli halki adina mahalleye yapilan hizmetler nedeniyle tesekkür eden Muhtar Demir, “Bizim burada Yigidi öldür hakkini inkar etme derler. Çakirbeyli’ye Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilan hizmetleri görmemek insafsizlik olur. Yapilan hizmetler burada. Herkes neler yapildigini görüyor. Çerçioglu’na minnettariz. Disaridan gelen insanlarda çok mutlu oluyor. Hizmet gelmiyor ya da sokaklar çamur oluyor gibi yapilan haber gerçegi yansitmiyor. Gelip bana danissinlar ben neler yapilmis anlatirim” dedi

 “HIZMETLER SAYMAKLA BITMEZ”

Çakirbeyli’ye yapilan hizmetlerin saymakla bitirilemeyecegini belirten Demir, “ Su an oturdugumuz Muhtarlik binasi ve çok amaçli salonumuz Sayin Çerçioglu baskanimizin Çakirbeyli’ye hediyesidir. Mahallemizde alt yapi, kanalizasyon ve içme suyu borularinin yenilenme çalismalari devam ediyor.  Her pazar kurulan köy pazari ise ülke gündemine oturdu. Yerel ürünlerimizi tanitma firsati yakaladik. Ayagimiza kadar sari civciv otobüsler geliyor. Daha ne isteriz ki. Bugüne kadar görmedigimiz hizmeti Büyüksehir ile gördük. Çag atladik. Allah Çerçioglu baskanimizi basimizdan eksik etmesin. Ne kadar tesekkür etsek azdir. Biraz halkimiz sabir gösterirse çok büyük hizmetlerin tamamlandigini görecegiz. Alt yapimiz hemen hemen bitti, simdi üst yapi çalismasi var. Halkimiz anlayis gösterecek” diye konustu.  

|