'Büyükşehir Sahada' Kuşadası'nı ve Efeler'i Dinledi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'ın tüm ilçelerinde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinlemek için gerçekleştirdiği "Büyükşehir Sahada" uygulaması kapsamında Kuşadası'nda vatandaşlarla bir araya gelip mahallelerin sorunlarını dinledi.
Haber Tarihi: 28.02.2018

Önceki aksam Kusadasi'nin Sogucak ve Caferli mahalleriyle Efeler'in Pinardere ve Serçeköy mahallelerinde vatandaslarla bir araya gelinerek ASKI'nin ve Fen Isleri'nin yaptigi hizmetlerle ilgili vatandaslar bilgilendirildi ve vatandaslarin talepleri dinlendi. Büyüksehir yetkilileriyle mahallelerin sorunlarini konusan vatandaslar, uygulamadan memnun kaldiklarini belirttiler.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise "Büyüksehir Sahada" uygulamasinin durmaksizin devam edecegini ifade ederken vatandaslarin taleplerini dinlemek için sürekli sahada olduklarini söyledi. Çerçioglu "Günde 18 saat çalisiyoruz. Aydin'da adim atilmadik yer birakmiyoruz" diye konustu.