Çine'de Türk Sanat Müziği Gecesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydınlıları sanatla ve müzikle buluşturmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 20.03.2018

Dün aksam Çine Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde Çineliler sanat müzigine doydu. Sef Murat Akyüzlü yönetimindeki büyüksehir belediyesi kültür merkezleri kursiyerlerinden olusan koro ve orkestra Çinelilere unutulmaz bir gece yasatti. Salonu hincahinç dolduran seyirciler esliginde Münir Nurettin Selçuk'un "Kalamis", Ismail Dede Efendi'nin "Yine Bir Gülnihal" ve Teoman Alpay'in "Nasil Geçti Habersiz" gibi herkesçe bilinen ve sevilen sarkilarin seslendirildigi gece, seyircilerle birlikte hep bir agizdan söylenen "Izmir Marsi"yla son buldu.

Keyifli bir gece geçiren Çineliler, kendilerini sanat müzigiyle bulusturan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür ettiler.