Dünya Tiyatro Günü Kutlandı

Dünya Tiyatro Günü, Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun sahnelediği "Entrikalı Dolap Komedyası" oyunuyla kutlandı.
Haber Tarihi: 28.03.2018
|

Sükran Güngör-Yildiz Kenter Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi'nde prömiyeri yapilan oyun seyirciden tam not aldi. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi komedi oyununda, bir elbise dolabi etrafinda sekillenen olaylar ele aliniyor.

Sehir Tiyatrosu, Dünya Tiyatro Günü sebebiyle bu hafta seyircilerle "Sinek Kadar Kocam Olsun Basimda Bulunsun" oyunuyla 28 Mart Çarsamba günü saat 20.30'da, Moliere'in "Kibarlik Budalasi" oyunuyla 29 Mart Persembe günü saat 20.30'da , "Bir Hayalim Var" adli kukla ve çocuk tiyatrosuyla da 31 Mart Cumartesi günü ise saat 16'da bulusacak.

30 Mart Cuma günü ise Türk tiyatrosunun iki usta oyuncusu Altan Erkekli ile Veysel Diker'in "Sifa Niyetine Müzikten Beri Sözden Öte" oyunu saat 20.30'da seyircinin karsisina çikacak. "Söz"de Altan Erkekli'nin, "müzik"te ise Veysel Diker'in seyircilerle bulusacagi oyun, Aydinlilar tarafindan merakla bekleniyor.

Dünya Tiyatro Günü'nün bir haftaya yayilan programla kutlandigi Aydin'da, oyunlar Sükran Güngör-Yildiz Kenter Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi'nde sahneleniyor ve ücretsiz olarak izlenebiliyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu tüm vatandaslarin Dünya Tiyatro Günü'nü kutladi.

|