İşçi Statüsüne Geçiş Sınav Sonuçları

ILAN METNI

01 Ocak 2018 tarih ve 30288 sayili Resmi Gazetede yayinlanarak yürürlüge giren, Kamu Kurum ve Kuruluslarinda Personel Çalistirilmasina Dayali Hizmet Alimi Sözlesmeleri Kapsaminda Çalistirilmakta Olan Isçilerin Sürekli Isçi Kadrolarina veya Mahalli Idare Sirketlerinde Isçi Statüsüne Geçirilmesine Iliskin 375 Sayili Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve Geçici 24. Maddelerinin Uygulanmasina Dair Usul ve Esaslar Hakkinda Teblig hükümleri uyarinca Büyüksehir Belediyemiz bünyesinde isçi statüsüne geçis ile ilgili sinava girmeye hak kazanan 2.121 personelden 2.084 kisi basarili, 31 kisi basarisiz olmus, 6 kisi de sinava katilmamistir.

Sinav sonuçlarina yapilacak itirazlarin, 22.03.2018 tarihinden itibaren (22.03.2018 günü dahil) 4 (dört) gün içerisinde Aydin Valiligi Sinav Itiraz Komisyonuna yazili olarak yapilmasi gerekmektedir.

Ilanen duyurulur.

21.03.2018