22 ADET BELEDİYE DENETİMLİ ÖZEL HALK OTOBÜSÜ SİSTEMİ GERMENCİK İLÇESİ ŞEHİRİÇİ TOPLU TAŞIMA ARACI İŞLETME HAKKI İHALE İLANI

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE BASKANLIGI’NDAN

22 ADET BELEDIYE DENETIMLI ÖZEL HALK OTOBÜSÜ SISTEMI GERMENCIK ILÇESI SEHIRIÇI TOPLU TASIMA ARACI ISLETME HAKKI

IHALE ILANI

              

              Aydin Büyüksehir Belediyesi, Belediye Denetimli Özel Halk Otobüsü Sistemi dahilinde Germencik Ilçesi içerisinde belirlenen (1, 2, 3 Nolu) rotasyonlu güzergahlarda 22 adet toplu tasim araci ile (her araç için ayri ayri teklif verilmek üzere) 3 (Üç) yil süreyle isletme hakki, 2886 sayili Devlet Ihale Kanununun 45. maddesi geregince açik arttirma suretiyle ihale edilecektir.

MADDE:1- Ihale 21/03/2018 Çarsamba günü saat 12:00’de Aydin Büyüksehir Belediyesi

Hizmet Binasi 6. Kat Encümen Toplanti Salonunda Encümen huzurunda yapilacaktir.

MADDE:2   Denetimli Özel Halk Araci Isletme Ruhsat Hakki satisi için her hat ayri ayri olmak üzere, muhammen bedeli ¨ 1.617,99 TL olup, geçici teminati 48.53 TL ’dir.

MADDE:3- Ihale ile ilgili dosya Aydin Büyüksehir Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No:40 Kat:1 Efeler, Ulasim Dairesi Baskanligi hizmet binasindan mesai saatleri içerisinde temin edilir.

MADDE:4- HAT BEDELI ÖDEME SEKLI: Isletmeci, Belediye Denetimli Özel Halk Otobüsü sisteminde bir araçla hat isletme hakki veren Isletme Ruhsati için, Aydin Büyüksehir Belediyesine ihale bedelini ödeyecektir. Bu bedel ile birlikte kesin teminat miktari ve tüm harçlar yazimizin tebliginden itibaren 15 gün içeresinde sözlesme esnasinda Belediyemize ait vezneye pesin olarak yatiracaktir. Bu ödemelerin gününde yapilmamasi halinde, 6183 sayili Amme Alacaklari Tahsili Usulü Hakkindaki Kanunu’nda belirtilen oranda gecikme zammi uygulanir. Ödemenin yapilmamasi halinde geçen her ay için, yukaridaki Kanun hükmü uyarinca belirtilen oranda gecikme zammi uygulanir. Gecikmenin 30 günü asmasi halinde, Belediye gecikme zammi uygulamaya devam etmeye veya sözlesmeyi hüküm almaksizin tek tarafli olarak feshetmeye yetkilidir. Ihale bedeli olan miktar, 1. ve 2. yil sonunda her yil Maliye Bakanliginca belirlenen yeniden degerlendirme orani kadar arttirilacak olup sözlesme imzalanmasi tarihinden sonraki 1. ve 2 yilin ilk 30 günü içerisinde Belediyemize ait vezneye yatiracaktir.

MADDE:6-KATILIMCILARIN IHALEYE KATILABILMESI IÇIN ARANAN SARTLAR VE ISTENILEN BELGELER:

Bu ihaleye katilabilmek için asagidaki belgelerin temin edilmesi gerekir;

Teknik ve Idare Sartname her gün mesai saatleri dâhilinde Belediyemiz Ulasim Daire Baskanliginda ücretsiz olarak görülebilir. Sartname alinacaksa sartname ve ekleri 250.00 TL. bedelle temin edilir. Ihale ile ilgili dosya satin almayanlar ihaleye katilamazlar.

a-) Tebligat için adres beyani ve ayrica irtibat için telefon ve varsa faks numarasi il elektronik posta adresi, Nüfus cüzdan fotokopisi (TC. Kimlik Nolu)

b-) Mevzuati geregi gerçek kisinin, soförlük yaptigini belgeleyen Meslek Odasi Belgesi;

c-) Gerçek kisinin, ihaleye iliskin yil içeresinde alinmis Meslek Odasina kayitli oldugunu gösterir belge,

ç-) Gerçek kisinin noter tasdikli imza beyannamesi,

d-) Teklif mektubu,

e-) Bu sartnamede belirtilen geçici teminat,

f-) Vekaleten ihaleye katilma halinde, istekli adina katilan kisinin ihaleye katilmaya iliskin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi,

g-) 2886 sayili Devlet Ihale Kanunu’nun degisik 6. Maddesi geregince ihale disi birakilma sebeplerinden herhangi birini tasimadigina dair yazili taahhütname,

g-) Vergi durum bildiri belgesi,

h-)  Sosyal güvenlik prim borcu olmadigina dair belge,

i-) Ihale dosyasinin Idareden satin alindigina dair sartname bedeli olarak ödendigine iliskin makbuzun asli,

i-) Gerçek kisinin ihale tarihinden önceki son 3 (Üç) yilini Aydin Ili, Germencik Ilçesi sinirlari içerisinde ikamet ediyor olmasi gerekmekte ve bu belgeyi ilgili resmi kurumdan onaylatarak idareye teslim edecektir.

k-) Ihaleye katilacak gerçek kisi, ihale konusu islemi karsilamak üzere yalnizca 1 (Bir) araç için sözlesme imzalayabilir.

l-) Belirlenen güzergahlar da tasimacilik hizmetinin sürdürülmesi sirasinda yasanabilecek her türlü trafik kazasinda 3. Kisiler aleyhine dogacak zarar ve ziyan yüklenicinin kendisine ait oldugunu kabul etmis sayilir.

m-) Ihalaye katilacak gerçek kisinin soförlük mesleginden baska bir meslek icra etmeyecegine dair beyan ve taahhüt etmis sayilir.

n-) Ihale Komisyonu olarak Encümen, ihaleyi yapip yapmamakta serbesttir.

o-) Bu ihaleye iliskin bilgiler http://aydin.bel.tr/ adresinden ögrenilebilir.

 

|