İSMET SEZGİN DOĞUM GÜNÜNDE ANILACAK

Merhum Meclis Başkanı İsmet Sezgin, doğum gününde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek bir dizi etkinlikle anılacak.
Haber Tarihi: 05.01.2018

Ismet Sezgin heykelinin açilisinin yapilacagi ilk etkinlik yarin saat 11'de Efeler Mesrutiyet Mahallesi'ndeki Ismet Sezgin Parki'nda düzenlenecek. Açilis etkinliginde Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari egitmenlerince müzik dinletisi gerçeklestirilecek.

Yildiz Kenter-Sükran Güngör Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek ikinci etkinlikte ise Ismet Sezgin müzik ve siir dinletileriyle anilacak. Saat 13'teki etkinlikte Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü tenor Murat Karahan ile Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçisi soprano Seda Ayazli'nin sahneye çikacak. Müzik dinletisinde sanatçilara piyanist Demet Eytemiz eslik edecek. Sanatçilar Zeki Müren eserlerini seslendirecekler.

Siir dinletisinde ise sahneye eski Devlet Tiyatrolari Genel Müdürü oyuncu, yönetmen, yazar Tamer Levent çikacak.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu düzenlenecek olan "Ismet Sezgin Anma Etkinligi"ne tüm vatandaslari davet etti.