AYDINLILAR CADDELERİN IŞILTISINA HAYRAN KALDI

Aydın’da cadde ve meydanlar Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından rengarenk ışıklandırıldı.
Haber Tarihi: 28.12.2017

Aydın’da her yıl olduğu gibi Aydın Atatürk Kent Meydanı, Malazgirt Meydanı ve başta olmak üzere Nazilli Uzun Çarşı, Nazilli Hürriyet Caddesi, Ali İhsan Paşa Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, gibi yoğun olarak kullanılan alanlar ve caddeler ışıklandırıldı.

Vatandaşların yeni yıl heyecanına ortak olmak için büyükşehir belediyesi geçtiğimiz günlerde ışıklandırılan caddelere ilave olarak yeni ışıklandırmalar da eklendi.

Akşam saatlerinde Adnan Menderes Bulvarında yürüyen vatandaşlar ışıl ışıl görüntü karşısında hayranlıklarını gizleyemeyerek bol bol fotoğraf çekildiler. Uygulamadan dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür eden Aydınlılar, “Hava kararınca caddelerin ışıl ışıl görüntüsüne  hayran kaldık. Adeta Paris’i andıran bir görüntü var. Bol bol fotoğraf çekildik. Yeni yıl heyecanını günler öncesinden yaşamamıza sebep olan bu uygulama nedeniyle Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ederiz” diye konuştular.