AYDINLILAR CADDELERİN IŞILTISINA HAYRAN KALDI

Aydın’da cadde ve meydanlar Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından rengarenk ışıklandırıldı.
Haber Tarihi: 28.12.2017

Aydin’da her yil oldugu gibi Aydin Atatürk Kent Meydani, Malazgirt Meydani ve basta olmak üzere Nazilli Uzun Çarsi, Nazilli Hürriyet Caddesi, Ali Ihsan Pasa Bulvari, Adnan Menderes Bulvari, gibi yogun olarak kullanilan alanlar ve caddeler isiklandirildi.

Vatandaslarin yeni yil heyecanina ortak olmak için büyüksehir belediyesi geçtigimiz günlerde isiklandirilan caddelere ilave olarak yeni isiklandirmalar da eklendi.

Aksam saatlerinde Adnan Menderes Bulvarinda yürüyen vatandaslar isil isil görüntü karsisinda hayranliklarini gizleyemeyerek bol bol fotograf çekildiler. Uygulamadan dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür eden Aydinlilar, “Hava kararinca caddelerin isil isil görüntüsüne  hayran kaldik. Adeta Paris’i andiran bir görüntü var. Bol bol fotograf çekildik. Yeni yil heyecanini günler öncesinden yasamamiza sebep olan bu uygulama nedeniyle Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ederiz” diye konustular.