CHP’Lİ GENÇLERDEN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET “ÇERÇİOĞLU GENÇLİĞİN SESİ OLMUŞTUR”

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 28.12.2017
|

Tilki, Baskan Çerçioglu’nu ziyaret etmekten dolayi çok mutlu olduklarini ifade ederek, “Sayin Baskanimiz Özlem Çerçioglu her zaman gençlerin yaninda olmustur. Bizi hiçbir zaman yalniz birakmamistir. Sosyal belediyeciligi ve basarili çalismalari Türkiye çapinda örnek olan Büyüksehir belediye baskanimizla gururu duyuyoruz.  Bize de tecrübelerini aktardigi için çok tesekkür ederiz” dedi.

“GENÇLERIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEGIM”

Baskan Çerçioglu ise CHP Aydin Il Gençlik Kollari Baskani Yilmaz Tilki ve yönetim kurulu üyelerine tesekkür ederek her zaman gençlerin yaninda oldugunu bundan sonra da her zaman gençligin sesi olamaya devam edecegini belirtti. Çerçioglu gençlerin fotograf istegini kirmayarak tek tek fotograf çekildi.

INCIRLIOVA VE YENIPAZAR YÖNETIMINDEN ZIYARET

CHP Incirliova Ilçe Baskani Aytekin Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri ile CHP Yenipazar Ilçe Baskani Sergül Duransoy ve yönetim kurulu üyeleri Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etti.

Kaya ve Duransoy yeni seçilen yönetimleri ile birlikte bir tanisma ziyareti gerçeklestirdiklerini belirterek kendilerini hiç bir zaman kirmayan ve yalniz birakmayan Baskan Çerçioglu’na tesekkür ettiler.Yapilan ziyaret nedeniyle her iki ilçenin baskan ve yönetimine tesekkür eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yapilacak olan çalismalarda basarilar diledi.

|