BÜYÜKŞEHİRİN YOL HAMLESİ DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Aydın'da 1.5 yılda 1.600 kilometre yol yapma hedefi doğrultusunda çalışan Büyükşehir ekipleri Aydın'ın dört bir tarafında yol yapmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 30.12.2017
|

ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

Vatandaslardan ve muhtarlardan gelen taleplerin degerlendirilmesi ve yapilan planlamalar sonucunda Eylül ayinda baslanan çalismalarla birçok mahalle yolu yenilendi ve bazi mahallelere yeni yollar yapildi. Yeni yilla birlikte de çalismalar araliksiz devam edecek.

Yapilan planlamaya göre önümüzdeki süreçte Germencik ilçesinde Bozköy, Çamköy, Dampinar, Habipler yollari; Koçarli ilçesinde Güdüslü, Kizilkaya, Esentepe, Çalli yollari, Söke ilçesinde Bagarasi, Aslanyaylasi, Bayirdami, Sofular, Demirçay, Çavdar, Bozdogan'da ise Altintas, Orta Altintas, Asagi Altintas yollari yapilacak. Karacasu ilçesinde Dikmen Mahallesi'nin yolu, Kuyucak ilçesinde Yamalak-Bucak yolu, Kösk ilçesinde Basçayir yolu, Koçarli ilçesinde de Çulhalar-Mersinbelen yolu da ilk asamada yapilacak yollar arasinda.

YOLU OLMAYAN MAHALLE KALMAYACAK

Kisa sürede bitirilip vatandaslarin kullanimina açilacak yollarla ilgili konusan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu,  "Vatandaslarimizdan ve Muhtarlar Toplantisi'nda muhtarlarimizdan gelen talepleri degerlendirdik, planlamalarimizi yaptik. Bu planlamaya göre önümüzdeki 1.5 yilda yol ekiplerimiz Aydin'in dört bir tarafinda 1.600 kilometre daha yol yapacak. Yolu olmayan mahalle, bozuk yol birakmayacagiz" diye konustu. Yolu yenilenen mahalleler için vatandaslar  Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na hizmetlerinden dolayi tesekkür ettiler.

|