ALTINTAŞ MUHTARI USTAOĞLU BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Nazilli'nin Altıntaş Mahallesi Muhtarı Şükrü Ustaoğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Haber Tarihi: 22.12.2017

Muhtar Sükrü Ustaoglu "Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan mahallemizde Uzunçarsi'ya yakin zamanda aydinlatmalar takildi. Ordu Caddesi, Hürriyet Caddesi, Belediye Meydani mükemmel oldu. O kadar güzel oldu ki gece gelip herkes baksin. Baskanimiza yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür ediyoruz " diye konustu.

USTAOGLU: 'BASKAN ÇERÇIOGLU'NA LAF SÖYLETMEM'

24 Aralik'ta Efeler Ilicabasi'nda düzenlenecek olan "Efeler Diyari Aydin Geleneksel Deve Güresleri"ne katilarak baskan Çerçioglu'nun yaninda olacagini söyleyen muhtar Ustaoglu "Özlem Hanim benim mahallemin çocugu. Özlem Hanim'a laf söyleyene on laf söylerim. Özlem Hanim'i milletvekilliginden tanirim. Hiç kimseye Özlem Hanim'a laf söylettirmem" dedi.

'BÜYÜKSEHIRIN HIZMETLERINDEN MEMNUNUZ'

Yeni yilini kutladigi için dün sosyal medyadan da baskan Özlem Çerçioglu'na tesekkür ettigini söyleyen muhtar Ustaoglu, büyüksehir belediyesinin hizmetlerinden çok memnun olduklarinin altini çizdi.