ALTINTAŞ MUHTARI USTAOĞLU BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Nazilli'nin Altıntaş Mahallesi Muhtarı Şükrü Ustaoğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Haber Tarihi: 22.12.2017

Muhtar Şükrü Ustaoğlu "Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallemizde Uzunçarşı'ya yakın zamanda aydınlatmalar takıldı. Ordu Caddesi, Hürriyet Caddesi, Belediye Meydanı mükemmel oldu. O kadar güzel oldu ki gece gelip herkes baksın. Başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz " diye konuştu.

USTAOĞLU: 'BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA LAF SÖYLETMEM'

24 Aralık'ta Efeler Ilıcabaşı'nda düzenlenecek olan "Efeler Diyarı Aydın Geleneksel Deve Güreşleri"ne katılarak başkan Çerçioğlu'nun yanında olacağını söyleyen muhtar Ustaoğlu "Özlem Hanım benim mahallemin çocuğu. Özlem Hanım'a laf söyleyene on laf söylerim. Özlem Hanım'ı milletvekilliğinden tanırım. Hiç kimseye Özlem Hanım'a laf söylettirmem" dedi.

'BÜYÜKŞEHİRİN HİZMETLERİNDEN MEMNUNUZ'

Yeni yılını kutladığı için dün sosyal medyadan da başkan Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiğini söyleyen muhtar Ustaoğlu, büyükşehir belediyesinin hizmetlerinden çok memnun olduklarının altını çizdi.