CHP EFELER YÖNETİMİNDEN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Yeni seçilen Barış Altıntaş başkanlığındaki CHP Efeler İlçe Yönetim Kurulu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 21.12.2017

Yeni yönetimi ile baskan Çerçioglu’na nezaket ziyaretinde bulunduklarini belirten CHP Efeler Ilçe Baskani Baris Altintas'a yönetim kurulu üyeleri Asuman Bilgiç, Halil Gezer, Zeliha Gündogdu, Sinan Kaygül, Polat Bora Mersin, Fikret Oral, Güldane Pazar, Suat Soner, Nihat Tasdan, Tülay Tetik, Hacer Toprak, Mesut Tosun, Çisem Turgut, Mehmet Salih Ünaldi, Nilüfer Ünüvar ve Ayhan Vardarli eslik etti.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Baris Altintas ve yönetim kurulu üyelerine yaptiklari ziyaretten dolayi tesekkür ederek çalismalarinda basarilar diledi.