Aydın Şehir Tiyatrosu İki Oyunla Perdelerini Açtı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sahnelenen iki oyunla 2017-2018 sezonu için perdelerini açtı.
Haber Tarihi: 21.12.2017

Bu sezon da Aydinli tiyatro severleri birbirinden güzel oyunlar bekliyor.

Sükran Güngör - Yildiz Kenter Kültür Merkezi'nde dün aksam sahnelenen oyunlara vatandaslar yogun katilim gösterdi. Sehir tiyatrosu oyunculari tarafindan sahnelenen "Bir Hayalim Var" adli çocuk oyununu çocuklar ilgiyle izledi. Oyun izlerken hosça vakit geçiren çocuklar, oyun sonunda sahneye çikarak oyuncularla bir araya geldi.

Sükran Güngör - Yildiz Kenter Kültür Merkezi'nde daha sonra Aydin Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu oyunculari tarafindan "Pusuda" adli tek perdelik oyun sahnelendi. Oyun sonunda ise sahneye Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuvar Orkestrasi çikti. Sevilen türküleri seslendiren orkestra seyircilere keyifli bir aksam yasatti.

Sezon açilis kokteylinin de yapildigi geceye katilan vatandaslar tiyatroya desteginden dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür ettiler.