YENİKÖY’DE TOPUKLU EFE SEVGİSİ

Koçarlı Yeniköy Mahalle halkı, mahallenin 30 yıldır süren su sorununu çözen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na bir yemek düzenleyerek teşekkür etti.
Haber Tarihi: 13.12.2017
|

Yemege Koçarli Belediye Baskani Mutlu Öztürk, CHP Koçarli Ilçe Baskani Hakan Akin, mahalle muhtarlari, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Davul zurnayla karsilanan Baskan Çerçioglu, vatandaslarla tek tek tokalasti. Alkislarla mahalleye gelen Çerçioglu’na özellikle kadinlar yogun ilgi gösterdi. Baskan Çerçioglu’na mahalle sakinleri tarafindan çiçek takdim edilirken mahallenin genç kizlari da baskani yerel kiyafetlerle karsiladi.

“YENIKÖY IÇIN TARIHI BIR GÜN”

Yemekte konusan Yeniköy Mahallesi Muhtari Yalçin Altindis "Bugün Yeniköy için tarihi bir gün. Bugün 30 yildir hasretini çektigimiz tatli suyumuza kavustugumuz gündür. Özlem Baskanimiza  Muhtarlar Toplantisi'nda içme ve kullanma suyuyla ilgili sorunumuz oldugunu söyledim. O da bana sorunumuzu çözecegini söyledi. Bu kadar kisa sürede sorunumuzu çözdügü için mahallem adina Özlem Çerçioglu'na ve belediye çalisanlarina çok tesekkür ederiz" diye konustu.

Koçarli Belediye Baskani Mutlu Öztürk "Sizden en fazla gelen talep ve sikâyet, su sorununuzun çözülmesiydi. Büyüksehir belediyesi ve ASKI sorunu çözdü. Yillarin sorununu çözdügü için baskanimiza tesekkür ediyorum" diye konustu.

 

ÇERÇIOGLU: “YENIKÖY’DE SU SORUNU KALMADI”

"Bu ne güzel Yeniköy" diyerek Yeniköy halkini selamlayan Baskan Çerçioglu ise "2014'te buranin su sorununu çözecegim diye  sizlere söz vermistim. 30 yil boyunca Yeniköy'ün su sorunu olmayacak. Susuzlugu en iyi kadinlarimiz bilir. Su olmazsa hayat olmaz" dedi. Baskan Çerçioglu sevgi seli esliginde Yeniköy’den ayrildi.

|