BÜYÜKŞEHİR’İN ASFALT HAMLESİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Haber Tarihi: 11.12.2017
|

Bu çerçevede il genelinde yogun çalisma programi uygulayan Büyüksehir Belediyesi ekipleri, asfalt kaplama, yol bakim ve onarim çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

ALANLI VE DIDIM’DE BASLIYOR

Bozdogan Yazikent Mahallesi’nde sicak asfalt çalismalari devam ederken Efeler Alanli Mahallesi'nde asfalt dökümü kisa sürede baslayacak. Aydin’in en önemli turizm ilçelerinden Didim’de ise sicak asfalt için kazi çalismasi yapiliyor.

UZUN SÜREDIR YAPILAMAYANI ÇERÇIOGLU YAPTI

Vatandaslar uzun süredir yapilamayan yollarin Baskan Çerçioglu sayesinde yapilip tamamlandigina ifade ederek, “Büyüksehir sosyal belediyeciligin yani sira alt ve üst yapi anlaminda da örnek çalismalara imza atmistir. Allah Özlem Çerçioglu’ndan razi olsun. Basimizdan eksik etmesin” seklinde konusarak Büyüksehir Belediyesi’nin verdigi hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getirdiler.

“ÇALISMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, il genelindeki çalismalarin devam edecegini kaydederek, “Büyüksehir Belediyemiz sorumluluk alani içerisindeki bütün yollarimizi Aydinlilarin hak ettigi sekilde kaliteli bir hale getiriyoruz. Çalismalarimiz artarak devam edecek. Vatandaslarimizin huzuru ve refahi için elimizden geleni yapmaya haziriz” diye konustu.

Yol yapim çalismalari kapsaminda Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri çalismalarina hiz kesmeden devam edecek.

|