ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ BAŞKANI YÜKSEL’DEN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı İsmail Yüksel, Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkan Yardımcısı Okan Yalçın, Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği Genel Sekreteri Onur Orhan, Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 08.12.2017

Baskan Çerçioglu'nu ziyaret etmekten dolayi çok mutlu olduklarini belirten Yüksel, hem kendilerine verdigi destek hem de soför esnafinin her zaman yaninda olan Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Çerçioglu ise, Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak soför esnafinin her zaman yaninda olduklarini belirtti.