BAŞKAN ÇERÇİOĞLU KOÇARLI DEVE GÜREŞİNE KATILDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Koçarlı Geleneksel Deve Güreşi Şenliğine katıldı.
Haber Tarihi: 03.12.2017
|

Baskan Çerçioglu’nun güres arenasinda halki selamlamasi ile güres alaninda büyük cosku yasanirken, vatandaslar Baskan Çerçioglu’na alkislarla ve sevgi gösterileri ile eslik etti.

 Bu yil dördüncüsü düzenlenen deve güresi senliginde;  Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden 150 pehlivan deve yer aldi. Her yil oldugu gibi bu yil da binlerce deve güresi sevenleri bir araya getiren güresler nefesleri kesti.

“ KOÇARLI HALKI ADINA

BASKANIMIZA TESEKKÜR EDIYORUM

Koçarli Belediye Baskani Mutlu Öztürk, Baskan Çerçioglu’na gürese katilimindan dolayi tesekkür ederek, “Bu yil dördüncüsünü düzenlemis oldugumuz Deve Güresi Senligimiz her yil oldugu gibi yogun ilgi gördü. Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu’nun güresimize katilarak bizleri onurlandirmasindan dolayi çok mutluyuz. Koçarli halki adina kendisine çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Büyüksehir Belediyesi deve güresini “Yaz dostum” isimli deveyi yenen “Küçük Gezer” isimli deve kazandi. Güresi kazanan deve sahibi kupasini Baskan Çerçioglu’nun elinden aldi.  Baskan Çerçioglu güresleri izledikten sonra yogun sevgi seli esliginde Koçarli’dan ayrildi.

|