Yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Dağyeni halkı; “SİZ ELİ ÖPÜLECEK BİR BAŞKANSINIZ”

Germencik ilçesine bağlı Dağyeni Mahallesi halkı, mahalleye verdiği hizmetlerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bir yemek düzenleyerek teşekkür etti.
Haber Tarihi: 01.12.2017
|

Davul zurnayla karsilanan Baskan Çerçioglu, vatandaslarla tek tek tokalasti. Alkislarla mahalleye gelen Çerçioglu’na özellikle kadinlarin  gösterdigi ilgi görülmeye degerdi. Baskan Çerçioglu’na mahalle sakinleri tarafindan çiçek takdim edildi. Yemekte konusan Dagyeni Mahallesi Muhtari Hüseyin Efe “Baskan Çerçioglu’na mahallemize yaptigi hizmetlerden dolayi yemek düzenledik. Büyüksehir’in hizmetlerinden memnunuz. Sayin Çerçioglu hiçbir istegimizi geri çevirmedi. Yaptigi yatirimlardan dolayi kendisine tesekkür ediyoruz" diye konustu.

“SIZ ISTERSINIZ BIZ YAPARIZ”

Vatandaslarla bol bol sohbet eden Baskan Çerçioglu yaptigi konusmada, "Davetiniz ve güzel karsilamaniz için çok tesekkür ederim. Asil kadinlara tesekkür ediyorum. Mahallenizin eksigi çoktu. Hemen seçimden sonra sorunlarinizi tek tek çözmeye basladik. Muhtarimizin isteklerini yerine getirmeye devam edecegiz. Çesmeden su akmadigi zamanlar vardi, burada  asil sorunu kadinlarimiz çekti. Yillardir bu sorunu yasadiniz. Fakat biz aninda çözdük. Büyüksehir Belediyesi olarak bütün sorunlari tek tek çözüyoruz, çözmeye devam edecegiz. Bir sikintiniz yada bir isteginiz oldugunda Aydin Büyüksehir Belediyesi her zaman yaninizda. Hizmet ve yatirimlarimiz hiz kesmeden devam edecek. Siz istersiniz biz yapariz" sözleri büyük alkis aldi.

VATANDASLAR BIRBIRIYLE YARISTI

Mahallelerine yapilan hizmetlerden dolayi Baskan Çerçioglu’na tesekkür eden Dagyeni halki, Baskan Çerçioglu ile fotograf çekilmek için adeta birbiriyle yaristi.

Baskan Çerçioglu mahalle muhtari Hüseyin Efe ve vatandaslarla birlikte zeybek oynadi. Dagyeni mahalle sakinlerinden Muzaffer Avci, Baskan Çerçioglu’nun yanina gelerek, “Mahallemiz sizin sayenizde hizmet gördü.  Siz eli öpülecek bir baskansiniz. Allah sizi basimizdan eksik etmesin” seklinde konustu.

|