BÜYÜKŞEHİR’DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ SERGİSİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Öğretmenler Günü nedeniyle Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde resim, heykel ve seramik sergisi açtı.
Haber Tarihi: 24.11.2017

Sergide 23 ögretmen tarafindan yapilan birçok resim, heykel ve seramik eser yer aliyor.

Bir hafta boyunca açik olacak sergide Aydinli sanatçilar tarafindan çesitli tekniklerle yapilmis 46 resim, heykel ve seramik eser bulunuyor. Serbest çalismalarin yer aldigi “ 24 Kasim Ögretmenler Günü” sergisi tüm vatandaslar tarafindan 30 Kasim’a kadar ziyaret edilebilecek.

VATANDASLARDAN ÇERÇIOGLU’NA TESEKKÜR

Ögretmenler Günü dolayisiyla açilan sergiye yogun ilgi gösteren vatandaslar eserleri dikkatle inceledi. Büyük ilgi ve begeni toplayan sergide vatandaslar, Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na böyle bir sergi düzenledigi için tesekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.