Koçarlı Yeniköy Mahalle halkından Başkan Çerçioğlu’na teşekkür

“YILLARDIR YAPILAMAYANI ÇERÇİOĞLU YAPTI”
Haber Tarihi: 23.11.2017
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yillardir yapilamayani yaparak Koçarli Yeniköy Mahallesinin su sorununu çözdü.

HALK BAYRAM SEVINCI YASIYOR

Yaklasik 30 yildir yapilamayan isale hatti çalismasi Büyüksehir Ekiplerinin araliksiz çalismasiyla son asamaya geldi. 2 bin 300 metre yapilan hat çalismasi ile Yeniköy halki tertemiz suya kavusacak. Temiz su için günleri sayan Yeniköy halki projenin son asamaya gelmesiyle adeta bayram sevinci yasiyor.

“EN BÜYÜK SORUNUMUZU ÇERÇIOGLU ÇÖZDÜ”

Yeniköy mahalle sakinlerinden Fethi Gezer, dogdugundan beri Yeniköy’de yasadigini belirterek “Su sorunumuz uzun yillardir devam ediyordu. Sükürler olsun ki bu sorunumuz ortadan kalkti. Suyu içmeyi birakin, banyo bile yapamiyorduk. Mahalle olarak sabirsizlikla temiz su içmeyi bekliyoruz. Heyecanla çalismalari bile gidip izliyorum. Ekiplere de sonsuz tesekkür ederiz. Yeniköy halkinin en büyük sorununu Baskan Çerçioglu bitirdi. Kendisinden Allah razi olsun. Iyi ki varsin Topuklu Efe” diye konustu.

“BU IMKANI ÇERÇIOGLU SAGLADI”

Su sorununun Yeniköy halkinin en büyük sorunlarindan oldugunu ifade eden vatandas Bilal Kondu,  “Evdeki sulari kullanamaz olduk. Adeta simsiyah akiyordu. Hazir su aliyorduk, bütçemiz de zarara ugruyordu. Bu mahallede  yasayan bir vatandas olarak hayalimiz temiz su içmek. Bu imkani da bize saglayan Sayin Baskan Özlem Çerçioglu’dur. Ailem ve kendim adina tesekkür ediyorum” diye konustu. 

MUHTAR ALTINDIS: “ÇERÇIOGLU HAYALIMIZI GERÇEGE DÖNÜSTÜRDÜ”

Yeniköy Mahalle muhtari Yalçin Altindis Baskan Çerçioglu’nun Yeniköy halkini büyük bir dertten kurtardigini belirterek, “Yaklasik 30 yildan içme ve kullanma suyu problemimiz vardi. Sorunumuzu söyler söylemez ekipler aninda müdahale etti.  Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Sayin Özlem Çerçioglu bu sorunumuzu çok kisa sürede çözdü. Bu kadar büyük bir projenin bu kadar kisa sürede bittigine hala inanamiyoruz. Yeniköy’de yapilacak olan en büyük hizmet bu su sorununun çözülmesiydi. Bugüne kadar kimse yapamadi. Kimsenin yapamadigini Çerçioglu yapti” dedi

 “MUTLULUGUMUZU TARIF EDECEK KELIME YOK”

Mutluluklarini tarif edecek kelime bulamadiklarini belirten Altindis “Mahallem ve ben büyük sevinç içindeyiz. Baskan Çerçioglu’ndan Allah razi olsun.  Temiz su içmek bu mahallenin hayaliydi ve bu hayali Özlem Çerçioglu gerçege dönüstürdü. Mutlulugumuzu kelimelerle tarif edemiyorum. Hem mahallem hem kendim adina Sayin Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyorum” diyerek memnuniyetini ifade etti.

|