BÜYÜŞEHİR KIŞ MEVSİMİNE HAZIR

Aydın Büyükşehir Belediyesi kış mevsimine hazır.
Haber Tarihi: 22.11.2017
|

Büyüksehir Belediyesi, yaklasan kis ayinda vatandaslarin kardan etkilenmemesi, yogun yagislara karsi önlem amaciyla teknik ekiplerini ve araçlarini hazir halde bekletiyor.

Geçtigimiz yil yogun kar yagisindan dolayi olumsuzluk yasayan il genelinde 130 mahallede aninda müdahale yapan Büyüksehir ekipleri bu yilda hiçbir olumsuzluga izin vermeyecek.

“KARLA MÜCADELE IÇIN 500 TON TUZ”

 Kar küreme, tuzlama, afet bölgelerine aninda müdahale etmek üzere  120 adet is makinesi ve kamyon ile hazir bekleyen Büyüksehir Belediyesi stoklarinda ise karla mücadele için 500 ton tuzu hazir bekletiyor. Farkli noktalarda çalismalar yürütecek ekipler yagislarin etkisini arttirdigi mevkilerde yollari aninda açarak rahat ulasim için de yogun bir mesai harcayacak.

VATANDAS MEMNUN

Aydinli vatandaslar ”Özlem Baskanimiz sayesinde kis aylarinda kimse magdur olmadi. Gece gündüz 24 saat kar ve yagislarla mücadele edildi. Yollar açildi, hiç bir mahalle yolunda sikinti yasanmadi. Allah Özlem baskanimizi basimizdan eksik etmesin” seklinde konusarak memnuniyetlerini dile getirdiler.

“OLUMSUZLUK YASANMAMASI ÖNCELIGIMIZDIR”

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Ekiplerimiz kis ayinda vatandaslarimizin herhangi bir magduriyet yasamamasi için her yil oldugu gibi bu yil da gece gündüz araliksiz yogun bir çalisma yürütecek. Vatandaslarimizin olumsuzluk yasamamasi ve güvenligi bizim en önemli önceligimizdir” diye konustu.

|