CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI KÖSE’DEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 21.11.2017

Ziyarete CHP Kadin Kollari Il Baskani Ayse Özdemir ve Kadin Kollari üyeleri de katildi.

Köse, Aydin Büyüksehir Belediye baskani Özlem Çerçioglu’ndan övgü dolu sözlerle bahsederek, “Aydin halkinin  çok basarili bir Büyüksehir Belediye Baskani var. Hayata geçirdigi projeler ile tüm Türkiye’ye örnek olmus, bayanlarin gururu haline gelmistir. Biz de ilgiyle takip etmekteyiz. Aydin ziyaretimizde Sayin Topuklu Efe Baskan Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etmekten dolayi çok mutluyuz” diye konustu.

Büyüksehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçeklesen ziyarette karsilikli fikir alisverisinde bulunuldu. Nazik ziyaretlerinden dolayi CHP Kadin Kollari Genel Baskani Fatma Köse ve CHP Kadin Kollari üyelerine tesekkür eden Baskan Çerçioglu, Köse’yi Aydin’da agirlamaktan dolayi mutlu olduklarini belirterek çalismalarinda basarilar diledi.