BÜYÜKŞEHİR MUŞ’LU ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında, Muş’tan gelen öğrencileri ağırladı.
Haber Tarihi: 20.11.2017

Büyüksehir Belediyesi tarafindan ögrencilere Adnan Menderes Park’ta yemek ve çesitli hediyeler verildi.

Dogu ve Güneydogu Anadolu bölgelerindeki 21 ildeki 15 yas ve alti 50 bin katilimci ögrencinin Türkiye’nin farkli sehirlerini ziyaret etmesine amaçlayan ‘Biz Anadoluyuz Projesi’ kapsaminda Mus’tan ikinci grup olarak Efeler diyari Aydin’a 100  ögrenci  geldi. Proje kapsaminda gelen ilk grup ögrenciyi yine Büyüksehir Belediyesi Aydin Tekstil Park’ta agirlamisti.

“AYDIN’I ÇOK BEGENDIK”

Vali Yardimcisi Abdullah Aslan, Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler  Dairesi Baskani Vicdan Çetav ’in da katildigi yemekte ögrenciler, “Aydin’i çok begendik. Aydin merak ettigimiz illerin basinda geliyordu. Bizleri güzel bir sekilde agirlayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ederiz” seklinde konustular. Daha sonra ögrenciler Aydin ilinin tarihi ve turistik yerlerini gezerek bilgi aldilar.