Muhtarlardan Başkan Çerçioğlu’na teşekkür: 'ÖZLEM BAŞKAN SAYESİNDE HİZMET GÖRDÜK'

Karpuzlu ilçesi Umcular ve Yağşiler mahalle muhtarları yaptıkları hizmetler nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Haber Tarihi: 01.12.2017
|

Bugüne kadar hizmet alamadiklarini belirten muhtarlar ve mahalle sakinleri Özlem Çerçioglu sayesinde yüzlerinin gülmeye basladigini ifade ettiler.

UMCULAR HIZMET GÖRDÜ

Karpuzlu Umcular mahalle muhtari Mustafa Özçelik, Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederek “2014 yilindan bu yana muhtarlik yapiyorum.  Mahallemize büyüksehir ile birlikte hizmet gelmeye basladi. ASKI’nin yaptigi çalisma sayesinde su taskinlarini önledik. Sayin baskanimizi Allah basimizdan eksik etmesin” dedi.

'ÇERÇIOGLU ILE YÜZÜMÜZ GÜLDÜ'

Karpuzlu Yagsiler mahalle muhtari Enver Güldar, baskan Çerçioglu ile mahallenin tüm sorunlarinin çözüldügünü ifade ederek “Mahallemize hizmetleri saymakla bitiremeyiz. Sondajimiz yenilendi. Su an 24 saat suyumuz var. Yillardir çözülemeyen sorunlari baskanimiz Çerçioglu çözdü. Özlem Baskan ile hizmet geldi. Allah razi olsun” dedi.

Mahalle sakinlerinden Ünal Kaya ve Kemal Türk, büyüksehirin hizmetlerinden dolayi memnuniyetlerini dile getirerek “Büyüksehir ile hizmet geldi. Biz ne istesek aninda yapiliyor. Herhangi bir sorunumuzu ilettigimizde hiçbir zaman geri çevrilmiyor” diye konustular.

|