MARANGOZLARDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Aydın Marangozlar Odası tarafından ‘Ustalara Vefa’ gecesi düzenlendi.
Haber Tarihi: 16.11.2017

Ustalara Vefa gecesine Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Evrim Karakoz, Aydin Marangozlar Odasi Baskani Süleyman Algün, oda üyeleri ve aileleri katildi.

ÇERÇIOGLU SAYESINDE GECEMIZI DÜZENLEDIK

Ustalara Vefa gecesinin ilkini 2015 yilinda yaptiklarini söyleyen Aydin Marangozlar Odasi Baskani Süleyman Algün, vefa gecesinin ikincisini Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu sayesinde yaptiklarini belirterek hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Baskan Çerçioglu’na tesekkür etti.

Marangoz mesleginin önemli ve degerli bir meslek oldugunun altini çizen Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Evrim Karakoz, Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman esnafin yaninda olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi konservatuar ekibinin konseri ve halk oyunlari gösterileri geceye ayri bir renk katti. Oda Baskani Algün ve oda üyeleri tarafindan Baskan Çerçioglu’na takdim edilmek üzere Baskan Vekili Karakoz’a çesitli hediyeler verildi.